posted on by Musik på Skärva
Loading Events

« Alla evenemang

  • OBS! DETTA EVENEMANG HAR REDAN VARIT

CajsaStina Åkerström – “Äventyret börjar här”

17 September, 2019 @ 19:00 - 21:00

| 395 kr

CajsaStina Åkerström – Äventyret börjar här

I år firar CajsaStina Åkerström 25 år som artist och vi ser fram emot att välkomna en av våra mest omtyckta vissångerskor till Skärva Herrgård. Nu på turné med ny platta i bagaget. Konserten innehåller favoriter från nya skivan men också handplockade pärlor både ur den svenska visskatten och ur CajsaStinas egna tidigare repertoar. Med sig har CajsaStina den eminenta pianisten Patrik Svedberg.

2019 är det alltså 25 år sedan succédebuten Fråga stjärnorna släpptes 1994 och det firar CajsaStina med ny skiva och turné

Sedan debuten 1994 har CajsaStina kontinuerligt turnerat, släppt skivor (CajsaStinas 12:e skiva släpps i augusti), medverkat i TV och haft många låtar på hitlistor och i radio.

Det har dessutom blivit många fina och fruktsamma samarbeten genom åren, bland andra med Jack Vreeswijk, Åsa Jinder och nu mest aktuellt med Peter Kvint, känd låtskrivare åt The Ark, Peter Jöback, Andreas Johnson m fl.

Under våren har CajsaStina Åkerström dominerat Sveriges Radio P4 med senaste svensktoppshiten Om det var du och innan sommaren 2019 släpps nya singeln Aldrig försent.

Förfriskning i pausen ingår i biljettpriset.

>> Köp biljetter här

 

 

Information

Datum:
17 September, 2019
Tid:
19:00 - 21:00
Pris:
395 kr

Arrangör

Musik på Skärva

Plats

Skärva Herrgård
Skärva Herrgård
+ Google Map