lill_lindfors

Biljetter

posted on 24.03.2014 by Musik på Skärva

OBS! >> 2021 års konserter filmas utan publik och visas fritt online med start den 9 september kl 19.00. Klicka på “Film” i menyn för att komma till konserterna. De går också bra att se i efterhand. 

 

_____________________________________________________________________

 

 

>>Klicka här för att komma till biljettkassan

Det går också bra att köpa biljetter på turistbyråerna i Karlskrona, Karlshamn och Sölvesborg samt på biblioteket i Ronneby..

Får du problem när du köper biljett på internet så kan du kontakta Nortics support på support@nortic.se eller 0455-61 97 00.

Biljetter kan också köpas på konsertplatsen en timme före konsertens början.

Du som har Karlskrona Kommuns Kompiskort får ta med dig en ledsagare gratis. Du kan då inte köpa din biljett online utan vi hänvisar istället till Turistbyrån eller kontakta oss så hjälper vi dig.

Vill du boka hotellrum i samband med konserterna, klicka här.

Tänk på att antal biljetter är begränsat till 130 personer per konsert som ges inomhus och att det därför är bra att vara ute i god tid med ditt biljettköp.

Observera att det inte är möjligt att parkera direkt invid herrgården. För information om parkering och bussar, besök sidan Hitta oss.

 

VÄNTELISTA

Om en konsert är slutsåld kan du kontakta oss via formuläret nedan så sätter vi upp dig på vår väntelista och hör av oss om vi får några återbud.

Ditt namn (obligatorisk)

Din e-postadress (obligatorisk)

Telefonnummer (obligatorisk)

Hur många biljetter är du intresserad av:

Till vilken konsert