posted on by Musik på Skärva
Loading Events

« Alla evenemang

  • OBS! DETTA EVENEMANG HAR REDAN VARIT

RIKARD WOLFF – Sommardrömmar

2 August, 2017 @ 19:00 - 21:00

| kr395

En sommarkväll fylld till bredden med kärlek och drömmar. Barndomsdrömmar, drömmar om kärlek, franska drömmar, Änglagårdsdrömmar, drömmen om fred och frihet. Rikard väljer det mesta av det bästa ur sin repertoar, från teatern, från filmen och från sina album.

Bandet består av Oskar Schönning, Love Meyerson och Konrad Agnas. Kapellmästare Johan Graden.

Konserten ges utomhus på Solgården, stolar finns på plats, ta gärna med sittdyna om du vill sitta extra bekvämt. Ta med regnkläder vid behov. Paraply är inte tillåtet. Plats finns i gröngräset för dem som vill ta med egen solstol eller picknick-korg.

Möjlighet finns att ta sig till Skärva med skärgårdsbåten från Fisktorget. “Axel” avgår från Fisktorget kl 18.00 och går åter från Skärva kl 21.15 och anlöper Fisktorget ca 21.45. Välj katergori med eller utan båt när du köper biljett. Biljett och eventuellt festivalpass måste uppvisas vid ombordstigning.

Konserten ges i samarbete med Karlskrona Skärgårdsfest och har du festivalpass får du 100:- rabatt på biljettpriset.

Ingen servering under denna konserten.

>>Köp biljetter här

 

Upprop-KSF-1

 

 

 

 

 

____________________________________________________________________________________________

Om Rikard Wolff
Skådespelaren, artisten och estradören Rikard Wolff är sedan länge ett stort namn i hela landet. Via filmer, teaterföreställningar och konsertturnéer har han visat sitt omfång. Med sin sensuella röst och karisma kan han ta sig an allt från originalmaterial komponerat av många av landets mest välrenommerade låtskrivare (ofta med texter av Rikard själv) till personliga Edith Piaf- och Jacques Brel-tolkningar. Allt kryddat med anekdoter och mellansnack med närvaro. Rikard har gått Teaterhögskolan och kom därefter till Unga Klara och Suzanne Ostens uppsättning av I lusthuset. Han har också medverkat i en rad föreställningar av Rickard Günther. Rikard blev mycket uppmärksammad då han gjorde titelrollen i Hamlet på Östgötateatern och titelrollen i Merlin på Stockholms stadsteater, Sångaren i Den europeiska kritcirkeln på Göteborgs Stadsteater, Zach i Chorus Line på Göteborgsoperan. Han har spelat Salieri i både Riksteaterns och Stadsteaterns egen uppsättning av Amadeus. På TV och film har han bland annat medverkat i Änglagård-filmerna och Så vit som en snö. Hösten 2008 tilldelades Rikard det prestigefyllda Cornelis Vreeswijk-stipendiet.

 

Information

Datum:
2 August, 2017
Tid:
19:00 - 21:00
Pris:
kr395

Arrangör

Musik på Skärva

Plats

Skärva Herrgård
Skärva Herrgård
+ Google Map