posted on by Musik på Skärva
Loading Events

« Alla evenemang

  • OBS! DETTA EVENEMANG HAR REDAN VARIT

MIKAEL SAMUELSSON – Jul på Skärva

14 December, 2016 @ 19:00 - 21:00

| 395 kr

När Mikael Samuelsson var på Skärva sist var det vår och nu återkommer han i ny konstellation med sin fantastiska julrepertoar. Det blir ett program sprunget ur den nordiska julen med psalmer, Staffansvisor och Tomten av Viktor Rydberg. Vi blickar också utanför norden med välkända klassiker som O Helga Natt och Have Yourself A Merry Little Christmas, som varvas med julberättelser av bland andra Alf Preussen. Vid flygeln sitter den välkända pianisten Anders Ekdahl.

Julkonserterna på Skärva herrgård brukar vara mycket uppskattade och medan kakelugnarna sprider sin härliga värme i den julpyntade salen passar vi på att bjuda på glöggbuffé med julgott i pausen. Som vanligt lyser marschallerna publikens väg upp till herrgården och alla får med sig en julklapp hem.

Köp biljetter här>>

 

OM ARTISTERNA

Mikael Samuelsson –  Baryton
Mikael Samuelson har skapat sig en unik position i svenskt musikliv och hans verksamhetsfält är omfattande och varierande. Mikael Samuelson fick sitt stora genombrott när han spelade titelrollen i Fantomen på Operan på Oscarsteatern, under den rekordlånga spelperioden 1989–95. Efter det har han spelat i flera stora musikaler och gjort konserter, TV- och teaterframträdanden. Mikael Samuelson är även verksam som romans- och vissångare. Särskilt uppskattad har han blivit för sina tolkningar av Birger Sjöbergs visor. Han har också sjungit Taube, Bellman och Allan Pettersson samt medverkat på inspelningar av opera och klassisk sång. Han har vunnit många priser och utmärkelser och är ledamot av Kungliga Musikaliska Akademien.

 

 

Information

Datum:
14 December, 2016
Tid:
19:00 - 21:00
Pris:
395 kr
Boka biljetter:
https://www2.nortic.se/tickets/event/9700

Arrangör

Musik på Skärva

Plats

Skärva Herrgård
Skärva Herrgård
+ Google Map